FLEX HELSE


NÅ MED ROLLOVER OG KOSTHOLDS OPPSKRIFTER!!!


For deg som ønsker jevnlig oppfølging, er du hjertelig velkommen til FLEX HELSE. Flex Helse tilbyr en skreddersydd mulighet der du blir personlig fulgt opp hver måned. Du kan velge mellom to alternativer: Treningsveiledning, hvor du får personlig støtte og veiledning for å optimalisere treningsrutinene dine, eller fysiske utfordringer, der vi tilbyr skreddersydde utfordringer og aktiviteter for å møte dine individuelle behov.

Det unike med Flex Helse er at du abonnerer kun på den tiden du ønsker å bli fulgt opp med, og du har full frihet til å velge hvordan du ønsker å disponere denne tiden. Dette gir deg muligheten til å tilpasse oppfølgingen etter dine personlige mål, preferanser og tidsplan.

Våre tilgjengelige abonnementspakker, inkludert Flex Helse 25, Flex Helse 50 og Flex Helse 100, gir deg fleksibiliteten til å tilpasse din helseopplevelse etter dine behov. Ta kontroll over din helse, velvære og treningsreise med FLEX HELSE – en investering i din personlige utvikling og livskvalitet.

Vi ønsker å tilby deg ekstra fordeler for å støtte restitusjonen og muskelbehandlingen din. Derfor inkluderer alle våre pakker bruk av YourBoots, et innovativt produkt utviklet for restitusjon og muskelbehandling for både atleter og fysisk aktive.

YourBoots øker blodsirkulasjonen, sikrer bedre oksygentilførsel til musklene, og optimaliserer lymfedrenering for effektiv fjerning av avfallsstoffer. Det bidrar til å redusere restitusjonstiden betydelig. Vi vil understreke at YourBoots ikke er medisinsk utstyr, men er utviklet for restitusjonsbruk på friske og raske mennesker. Hvis du lider av alvorlige sykdommer, anbefaler vi at du konsulterer legen din før bruk.

Dette er en ekstra fordel vi tilbyr for å forbedre din helseopplevelse med FLEX HELSE. Ta kontroll over din helse, velvære og restitusjon med FLEX HELSE og YourBoots – en investering i ditt velvære og din fremtid.


Hva er rollover ?

Få med deg ubrukt tid fra abonnementet ditt til neste måned, og enda lenger om du vil. Spar tid så lenge du vil – den eneste grensen er at du maksimalt kan spare så mye som du har inkludert i abonnementet. Har du for eksempel 100 minutter inkludert, kan du maksimalt spare 100minutter i tillegg.


Flex Helse 25                                             349kr per.mnd

- YOUR BOOTS (25min pr.mnd)

- 1 Personlig program + Gjennomgang (25 min, 1. gang)

- 2 nye programmer hver mnd.

- Minimum 5 programmer å velge mellom

- Program i App


Flex Helse 50                                             600kr pr.mnd

- PT timer / Muskel Behandling (50min pr.mnd)

- YOUR BOOTS (20min pr.uke)

- 1 Personlig program (hver 3.mnd)

- Program i App


Flex Helse 100                                            1200kr pr.mnd

- PT timer / Muskel Behandling (100min pr.mnd)

- Kan brukes av andre i familien

- YOUR BOOTS (40min pr.uke)

- 2 Personlig program (hver 3.mnd)

- Program i App