Hvem er jeg?

Hei, mitt navn er Rudy. Jeg er en mann i midten av 30-årene og bor sammen med min samboer og våre to barn i Spydeberg. Jeg har alltid vært interessert i trening og idrett, og begynte å trene på helsestudio da jeg var bare 13 år gammel. Jeg har også vært aktiv i en rekke idretter, inkludert fotball, amerikansk fotball, boxing, kickboxing og golf.

I 2015 innså jeg at jeg måtte ta grep om min egen helse etter å ha slitt med flere prolapser i ryggen og skulderproblemer som førte til jevnlige besøk hos fysioterapeut. Jeg bestemte meg for å utdanne meg som personlig trener for å få bedre forståelse av hvordan jeg kunne ta bedre vare på kroppen min. Jeg var fast bestemt på å finne svar på mine egne spørsmål og hjelpe andre som slet med lignende problemer.

I 2016 var jeg endelig smertefri og hadde minimale utfordringer med kroppen min. Året etter fikk jeg spørsmålet om jeg ville starte som personlig trener selv, og jeg takket raskt ja til denne muligheten. Å hjelpe andre som sliter med helseproblemer og utfordringer i hverdagen gir meg en utrolig følelse av å gjøre en forskjell. Jeg ser frem til å fortsette å hjelpe flere mennesker i å nå sine helse- og treningsmål.