Hvem er jeg og hva er en muskelterapeut?

Hei, mitt navn er Rudy. Jeg er en mann i midten av 30-årene og bor sammen med min samboer og våre to barn i Spydeberg. Jeg har alltid vært interessert i trening og idrett, og begynte å trene på helsestudio da jeg var bare 13 år gammel. Jeg har også vært aktiv i en rekke idretter, inkludert fotball, amerikansk fotball, boxing, kickboxing og golf.

I 2015 innså jeg at jeg måtte ta grep om min egen helse etter å ha slitt med flere prolapser i ryggen og skulderproblemer som førte til jevnlige besøk hos fysioterapeut. Jeg bestemte meg for å utdanne meg som personlig trener for å få bedre forståelse av hvordan jeg kunne ta bedre vare på kroppen min. Jeg var fast bestemt på å finne svar på mine egne spørsmål og hjelpe andre som slet med lignende problemer.

I 2016 var jeg endelig smertefri og hadde minimale utfordringer med kroppen min. Året etter fikk jeg spørsmålet om jeg ville starte som personlig trener selv, og jeg takket raskt ja til denne muligheten. Å hjelpe andre som sliter med helseproblemer og utfordringer i hverdagen gir meg en utrolig følelse av å gjøre en forskjell. Jeg ser frem til å fortsette å hjelpe flere mennesker i å nå sine helse- og treningsmål.


Hva er en Muskelterapeut?

🌟 Utforsker du veien til en smidig og sterk kropp? og lurer på hva en Idrett og Muskelterapeut gjør? 

La meg guide deg gjennom noen av de spennende områdene jeg er trent i: 

1️⃣ Ortopedisk undersøkelse og differensial diagnostikk: Vi tar grundige vurderinger for å forstå dine behov og utvikle en tilpasset behandlingsplan. 

2️⃣ Manuelle behandlingsteknikker: Gjennom våre hands-on teknikker, løsner vi opp stramme muskler og forbedrer leddmobilitet for optimal funksjon. 

3️⃣ Smertefysiologi og klinisk resonnering: Vi dykker inn i vitenskapen bak smerte for å tilby deg effektive løsninger og behandlinger. 

4️⃣ Klinisk styrketrening: Medisinsk treningsterapi hjelper deg med å bygge styrke og stabilitet for å forhindre skader og forbedre ytelse. 

Og dette er bare begynnelsen! Fra dry needling og taping til coaching og mental trening, er jeg her for å støtte deg på alle nivåer av din helse- og velvære-reise. Klar til å utforske din kroppspotensiale? Ta kontakt i dag for å komme i gang! 💪