Muskelterapeut


OBS! En eventuell avbestilling må skje 24 timer før avtalt tid for å unngå betaling av booket behandling.
Avbestillinger som kommer senere enn dette eller uteblivelse fra booket tid belastes kunden i sin helhet.

Online booking:

Ny kunde: Trykk her (600kr)

Denne timen er satt av til ca 20 min konsultasjon og ca 30 min Behandling


Tidligere Kunde:

Enkel behandling (20 - 30min) : Trykk her (500kr)

Stor behandling (40 - 50 min) : Trykk her (700kr)

Akutt hjemme behandling : RING 99 44 51 52 (1000,-)


Muskelterapi er behandlingsmetoder med en lang historie og tradisjon. En muskelterapeuts primære oppgave er å løse opp spenninger i musklene. Disse spenningene kan oppstå som et resultat av dårlige arbeidsstillinger, overanstrengelse, eller til og med følelsesmessige faktorer som stress, sinne og angst.

Muskelterapeutens jobb er å analyserer klientens kropp og muskulære tilstand for å utvikle skreddersydde behandlingsplaner. Dette kan inkludere ulike teknikker som, nåler, ledd mobilisering, triggerpunktterapi og strekkøvelser. Muskelterapeuten jobber målrettet for å lindre muskelspenninger og gjenopprette optimal funksjon i kroppen.

Slike spenninger kan legge seg i kroppen og forårsake ubehag og smerte, spesielt i områder som rygg, skuldre, nakke, hofter og knær. Muskelterapi er en av de mest effektive behandlingsmetodene for å lindre muskelspenninger og fremme velvære for både kropp og sinn. Regelmessig muskelterapi kan også føre til økt lymfesirkulasjon, redusert blodtrykk, økt evne til å håndtere stress, økt smertetoleranse, bedre forbindelse med musklene, og forbedret koordinasjon.